Over Intergas
Over Intergas

Intergas als werkgever

Als marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van slimme en innovatieve producten, duurzame energiebronnen en hightech warmte­oplossingen. Dat doen we met enthousiaste, nieuwsgierige en slimme collega's. 500 stuks, welteverstaan. leder met zijn eigen drijfveer, achtergrond en specialisme, maar allen met dezelfde missie: samen bouwen aan een duurzame toekomst. Dat doen we in een veilige, vriendelijke werkomgeving. Onze ambities zijn groot en de kansen die op zowel nationaal als internationaal niveau voor ons klaarliggen zijn enorm. Dát en het feit dat we blijven groeien, biedt onze medewerkers continu groeiperspectief en de mogelijkheid om carrièrepaden uit te stippelen die bij ieders werkgeluk passen. Uiteindelijk is dat waar het echt om draait; met plezier en een fijne groep mensen aan mooie dingen werken.

Intergas, onderdeel van de Rheem familie

Sinds 1 juni 2019  maken wij onderdeel uit van de Rheem familie. Rheem is de grootste producent van warm water oplossingen in Noord-Amerika. Met vestigingen over de gehele wereld en ruim 12.000 medewerkers. Met de overname vanuit Rheem krijgt Intergas meer slagkracht op de Europese markt voor warmte- en warmwateroplossingen. Tegelijkertijd biedt het meer mogelijkheden voor onze medewerkers om zich ook internationaal te ontwikkelen. Op productniveau geeft het Intergas de mogelijkheid om nieuwe producten te ontwikkelen en uit te breiden naar andere markten en regio`s.

Meer informatie over Rheem?

Wie de techniek in huis heeft, bepaalt zelf de bestemming

Onze status als marktleider verplicht ons om ook in energietransitie oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Dat doen we op onze eigen, unieke en soms eigenwijze manier. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en hightech warmteoplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Het uitgangspunt is altijd hetzelfde: het ontwikkelen en produceren van betrouwbare, kwalitatief hoogstaande warmtebronnen met een enorm hoog rendement.

Europark Allee 2 7742 NA Coevorden Postbus 6 7740 AA Coevorden The Netherlands